Företag / föreningar

Mina tjänster för föreningar och företag

Välkommen till KomiForm Linköping som hjälper företag att ta vara på sina anställdas fulla potential! Eller är ni en förening som vill investera i sina medlemmars hälsa? En god hälsa höjer livskvalitén för individen - och detta har din organisation nytta av.

En investering som lönar sig

En investering i personalens eller medlemmarnas hälsa kan öka produktiviteten och sänka sjukfrånvaron. En människa som mår bra kan prestera mer och är mer motiverad. Här får din organisation nytta av sin investering!


Individuella lösningar för bästa effekt

KomiForm sammanställer individuellt anpassad friskvård till era anställda eller medlemmar. Friskvårds- och massageterapeut Tommy Kärrman tar reda på vad den enskilde behöver för att må bättre och orka mer. Använder ni er av Friskvårdscheckar och -kuponger kan ni lösa in dem hos KomiForm.

Företag och föreningar kan även boka en kurs eller föreläsning inom ett ämne som är angeläget för just er. Läs gärna mer om vad ni kan få hjälp med i menyn till vänster. Har ni frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt med Tommy.

För enkel och smidig bokning är KomiForm ansluten till Wellnet.


Läs mer om vad jag erbjuder genom att välja i menyn till höger