Om Komiform

Tommy - Komiform

Historik 

Jag som driver KOMiFORM Linköping heter Tommy Kärrman. Jag har sedan tidiga tonåren varit mycket intresserad av sport och träning. Med åren utvecklades intresset till att omfatta även kost, livsstil och det mesta annat inom hälsa.
När jag i början av 2000-talet, p g a en kronisk ögonsjukdom, inte kunde jobba kvar inom mitt dåvarande yrke och därför tog beslutet att omskola mig var valet enkelt. Jag skulle börja jobba med det jag alltid brunnit för.
2009 tog jag min examen som friskvårdsterapeut. För att bredda min kompetens gick jag parallellt med utbildningen flera andra kurser. Och även efter examen har jag gått flera vidareutbildningar. Under de senaste åren har mitt intresse för funktionsnedicin blivit allt större och efter utbildning och godkänt certifieringsprov på Paleo Institute kan jag numera titulera mig Certifierad Funktionsmedicinsk terapeut.
Jag startade KOMiFORMs verksamhet år 2009 under namnet Totum Friskvård & massage. Totum är latin och betyder helhet. Ett ”filosofiskt” val av företagsnamn som kanske inte sa så mycket för gemena man. För att tydliggöra företagets verksamhetsområde genomfördes 2012 ett namnbyte till KOMiFORM Linköping. Oavsett vilket tjänst man köper så är den gemensamma nämnaren att tjänsten är ett hjälpmedel för att komma i bättre form.
Sedan starten 2009 har min kundkrets ökat stadigt. Idag erbjuder jag stort utbud av behandlingar och tjänster. Störst fokus ligger på mina Kost- och livsstilskonsultationer och Funktionsmedicinska konsultationer. Än så länge är jag ensam i Linköping om att vara Certifierad PI Kostrådgivare och Certifierad PI Funktionsmedicinsk terapeut. Jag är därmed också den enda i Linköpingsregionen som kan erbjuda Kost- och livsstilskonsultationer och Funktionsmedicinska konsultationer enligt Paleo Institutes framgångsrika koncept.

 

Examen och övriga utbildningar

Cert Funktionsmedicinsk Terapeut (Paleo Institute 2016-2017)
Cert Kostrådgivare (Paleo Institute 2016)
Dipl Kostrådgivare (Pauluns Näringscenter 2010)
Exam Friskvårdsterapeut (Bergqvist Friskvårdsutbildningar 2007-2009)
Lic Personlig Tränare (Bergqvist Friskvårdsutbildningar 2008-2009)
Hälsoprofilbedömning (Health Profile Institute 2008-2009)
Exam och Cert Massageterapeut (Bergqvist Friskvårdsutbildningar 2007-2008)
Utbildad i Medicinsk Fibromassage (Svensk Fibromassage 2008)
Utbildad Gympaledare (Korpen Linköping 2008)
Utbildad Stavgångsinstruktör (Bergqvist Friskvårdsutbildningar 2008)